.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.10.2019 13:49

Коментари 0 / Видяна 646

Бюлетините за изборния ден пристигнаха в Благоевград (Снимки)

Още по темата: Започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК-Благоевград Няма информация за тежки нарушения в изборния процес Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански Равносметката от вота - 95 досъдебни производства, отчете МВР-шефът Кмет спечели 14-ти пореден мандат В Копривлен гласували с химикал със симпатично мастило ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот ЦИК обяви избирателната активност на втори тур Становище във връзка с изявление в СМО на г-н Андон Тодоров Кандидат за общински съветник в Благоевград оспори в Административен съд – Благоевград резултата от изборите за общински съветници в община Благоевград

 

Бюлетините за изборите на 27 октомври за общински съветници и кметове пристигнаха в Благоевград.

 

Представители от всички 14-ет общински избирателни комисия придружиха от печатницата в столицата до Благоевград камиона, натоварен с изборните книжа за цялата Благоевградска област.

 

Това бе направено при спеицална организация, строга охрана и засилени мерки за сигурност.

 

Изборинте книжа  ще се съхраняват в специално проверено и подготвено за случая хале на територията на Митница-Югозападна. “Това е държавна институция, степента на охрана в нея е изключително голяма с рестриктивен достъп, а и логистично – мястото е много удобно“ – коментира областният управител Бисер Михайлов.

 

Той поясни,  че бюлетините тежат 12 тона.  Осигурен е необходимият брой и резерв от 10% за обезпечаването на изборния процес. Областинят управител подчерта доброто взаимодействие с органите на МВР и с общинските адмиинстрации.

 

През следващата седмица, по специален график и мерки за сигурност, изборните книжа  ще бъдат доставени в общините на Благоевграскска област.

 

От 14.00 днес в зала „22 септември“ в Благоевград, представители на Централната избирателна комисия ще имат среща с членовете на общкинскките избирателни комисии от областта, а от 17.30 часа започва второто обучение на членовете на секционните избирателни комисии в община Благовеград.

Автор: blagoevgrad-news, E79 News; Снимки: blagoevgrad-news
Тагове:

Коментари: