.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.10.2019 16:30

Коментари 0 / Видяна 528

Премиерът Борисов: Незабавно трябва да се прекрати войната в Сирия

Още по темата: Борисов: Божков доведе ръководството на бТВ в централата на ГЕРБ Кабинетът отпусна пари за пречиствателна станция и ремонт на Рилския манастир Борисов: След 15 юни остават само социалните мерки Правителството ще отпусне 600 000 лева за Рилския манастир Борисов събаря старата сграда на детската болница, строи нова Одобрени са допълнителни разходи по бюджета на МВР за 2020 г. Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Има вероятност ресторантите да отворят на 1 юни Борисов обсъжда облекчаването на мерките за пътувания при съседите ни Борисов: Настоящата ситуация показва колко взаимно зависими сме

 

"Предложили сме терените на "Фолксфаген", Пловдив, София - с хеликоптер сме ги разкарвали. Ако ни искат - са добре дошли. Ние сме подготвени", каза още премиерът, като уточни, че вече съревнованието за автомобилния гигант се превръща в общоевропейски - след като Турция е един от основните претенденти, но и Балканите също са в надпреварата.

 

По проблема с турската офанзива в Северна Сирия Борисов е на мнението, че незабавно трябва да се прекрати войната в Сирия. Ако спрем износа си на оръжията за Турция, трябва да спрем на всички останали, т.е да спрем военната промишленост, коментира Борисов.

 

За всичко друго сме подкрепяли Турция - за миграцията, но за войната българската страна няма как да окаже подкрепа, тъй като умират хора, подчерта още той.

 

Премиерът коментира и решението за скъсването на връзките между правителството и с Българския футболен съюз (БФС). Според него полицията си прилага закона и разследва всички, които са направили провокациите между мача България - Англия, които предизвикаха широк международен отзвук с расисткия скандал.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: