.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.10.2019 08:55

Коментари 0 / Видяна 1042

Издъхна известният хирург от Сандански Темелко Шингаров

Още по темата: Община Сандански организира безплатен транспорт на Задушница до гробищния парк Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май

 

На 80-годишна възраст почина известният хирург от Сандаски д-р Темелко Шингаров.

 

Последното му работно място бе в отделението по хемодиализа в болницата в Благоевград. От една седмица д-р Шингаров е бил настанен във вътрешно отделение в санданската болница с пневмония.

 

Починал е около обяд вчера в болничната стая.

 

Д-р Т. Шингаров освен като един от най-известните хирурзи в Югозападна България е познат и като дългогодишен  председател на Българския червен кръст в община Сандански.

 

Погребението ще се състои днес от 15:00 часа в Сандански.

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: