.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.10.2019 13:46

Коментари 0 / Видяна 510

Президентът Румен Радев: Българските военновъздушни сили винаги са били носител на гордостта и идеалите на нацията и символ на непреклонния дух на българина

Още по темата: Радев ще посети Калофер за отбелязването на 144 г. от подвига на Христо Ботев Протестиращи срещу Радев опънаха палатки пред президенството Радев: 1 май не е подарък, а резултат от волята за достоен живот на поколения Радев: Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика Румен Радев: Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е в момента Президентът Румен Радев е на посещение в Трявна Радев: Нямам проблем с Борисов Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета Президентът пристигна в Благоевград Президентът Радев идва в Благоевград

 

 

От самото начало на своето възникване и през цялата славна история Българските военновъздушни сили винаги са били носител на гордостта и идеалите на нацията.

 

Те са символ на непреклонния дух на българина, на неговия вечен стремеж към съвършенство и свобода. Това заяви пред журналисти държавният глава и върховен главнокомандващ Румен Радев след като прие почетния караул по случай Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили и поднесе венци пред Паметника на българския летец.

 

Президентът подчерта, че трансформацията и модернизацията на Българските военновъздушни сили и изобщо на Въоръжените сили не е еднократен политически акт, който се изчерпва с покупката на техника и въоръжение.

 

„Това е сложен многообхватен процес, който изисква изключително компетентно ръководство“, заяви Румен Радев и допълни, че  очаква правителството да осъзнае с какво се е заело всъщност и да изпълнява всички необходими действия, от които зависи успешната модернизация.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: