16 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.10.2019 12:43

Коментари 0 / Видяна 294

5 обвинения за убийство срещу стрелеца, убил трима българи

Още по темата: Административен съд – Благоевград отхвърли като неоснователна жалбата за оспорване на изборите за кмет на кметство Кулата, община Петрич Административен съд – Благоевград потвърди решението на ОИК Сандански за избора на кмет на кметство Дамяница Съдът разпореди повторно броене на бюлетините за съветници в Перник Приключи по същество делото за оспореното решение за избор на Общински съвет – Разлог Иван Гешев: Политическият натиск е видим Осъдиха общински служител за купуване на гласове С 20 гласа "за" ВСС избра повторно Иван Гешев за главен прокурор Цацаров: Нека не спекулираме, че указът на президента има мотиви Пак сигнал за бомба във ВСС Започна протестът срещу избора на Иван Гешев за главен прокурор

 

Срещу 67-годишният строителен работник, задържан за убийството на трима българи в Чикаго, са повдигани пет обвинения за убийство първа степен.

 

Това съобщават от МВР, като оповестяват подробности за среща между задграничния представител на МВР в САЩ Георги Овчаров и генералния консул на България в Чикаго Иван Анчев.

 

Съгласно законодателството на щата Илинойс, на мъжа ще бъдат поискани пет доживотни присъди, тъй като в щата няма смъртно наказание.

 

Задържаният за стрелбата е със служебен адвокат и по негов съвет мъжът не дава никакви изявления по случая. Според водещите разследването, българите са станали невинна жертва на психически нестабилен човек.

 

Открити са детайли по време обиските в дома му, които ясно сочат, че мъжът е имал мания за преследване и е ментално нестабилен.

 

България е поела ангажимент да подпомогне разследването с извършване на необходимите проверки чрез европейските служби за установяване на евентуално криминално минало или подобни прояви на извършителя на територията на Европа.

Автор: МВР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 14.11.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.80 BGN

100 JPY =1.63 BGN