.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.10.2019 09:26

Коментари 0 / Видяна 472

Без пробив на преговорите за Брекзит между ЕС и Великобритания

Още по темата: От януари 2021 г. желаещите да работят и учат във Великобритания ще кандидатстват по нова система Европейският химн е най-много свалян от интернет в Обединеното кралство Великобритания напуска ЕС тази нощ - какво трябва да знаем Великобритания напуска Европейския съюз Европейският съюз ратифицира сделката за Брекзит Каква промяна очаква Великобритания след Брекзит? 140 000 българи със статут на уседналост във Великобритания Борис Джонсън подписа споразумението за Брекзит Шефовете на ЕС подписаха споразумението за Брекзит Великобритания е готова да излезе от Евросъюза на 31 януари

 

Преговорите между Европейския съюз и Великобритания за Брекзит са продължили през цялата нощ, но не е постигнат пробив. Двете страни ще търсят компромис и днес, в навечерието на срещата на върха на ЕС утре и вдругиден, предаде АП.

                              

"Дискусиите продължиха до късно през нощта и ще продължим днес", каза европейски представител, пожелал анонимност.

 

Двете страни се надяват, че през следващите часове може да бъде постигнато споразумение за развода след повече от три години на неуспехи и внезапни обрати, отбелязва АП.

 

Лидерите от ЕС се събират утре - само две седмици преди планираното излизане на Великобритания от съюза на 31 октомври.

E79 News
Тагове:

Коментари: