14 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.10.2019 09:22

Коментари 0 / Видяна 350

Порои наводниха Северна Италия

Още по темата: Зимата започва другата седмица, живакът пада Предупреждение за силни валежи днес в Югозападна и Южна България Бурята „Виктория“ удари цяла Гърция Учени подчертават заплахата за достъпа до храни и океаните заради промените в климата Ураганите са три пъти повече в сравнение с преди 100 години Докога ще продължи хубавото време през ноември? Опустошително торнадо в Гърция Тазгодишният октомври е най-топлият, регистриран в историята Заради смога в Делхи затвориха училища и отмениха полети Очакват се повишения на нивата на реките Струма и Места

 

Интензивни валежи създадоха сериозни проблеми в Северна Италия през последните 48 часа. В някои райони на областта Лигурия паднаха над 400 литра за денонощие, пишат местни медии.

 

В населените места около Генуа са затворени училища и детски градини.

 

По пътищата в региона са регистрирани свлачища, които на места са наложили затваряне на важни участъци. Нарушен е и железопътният трафик.

 

Наводнени са домове, гаражи, приземни етажи. Противопожарните екипи в Лигурия са на крак. Властите уверяват, че следят и контролират ситуацията.

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: