.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.10.2019 15:40

Коментари 0 / Видяна 516

Запорирано е имущество на сем. Арабаджиеви за над 310 млн. лв.

Още по темата: Ивайло Иванов: Българската полиция не е враг на народа ВСС поиска спешна среща с президента Румен Радев (На живо) Брифинг на главния прокурор Иван Гешев Зарадзи пакет “Мобилност”! България ще заведе дело пред Съда на ЕС Закриха районните прокуратури в Сандански, Гоце Делчев, Петрич и Разлог Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред

 

По искане на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество е запорирано имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви за над 310 милиона лева, както и 9 семейни фирми.

 

От Антикорупционната комисия уточняват, че мерките са във връзка с обвинението на двамата в участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари. Като част от групата е обвинен и синът им Вълчо.

 

Съпрузите бяха арестувани в Испания след няколкомесечно издирване. След екстрадирането им бяха задържани под стража, а синът им беше пуснат на свобода срещу парична гаранция от половин милион лева.

 

Заради влошеното си здравословно състояние от месец Маринела Арабаджиева е с мярка "домашен арест".

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: