.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.10.2019 15:40

Коментари 0 / Видяна 438

Запорирано е имущество на сем. Арабаджиеви за над 310 млн. лв.

Още по темата: Прокуратурата проверява случая с починалото 3-г. дете Административен съд – Благоевград потвърди решението на ОИК Гоце Делчев за избора на общински съветници в община Гоце Делчев Административен съд – Благоевград допусна проверка на изборните книжа и преброяване на бюлетините от избора на кмет на кметство Огняново, община Гърмен Административен съд – Благоевград даде ход на делото по оспорения избор на кмет на кметство Дъбница, община Гърмен Административен съд – Благоевград извърши преглед на изборни книжа по дело за оспорените резултати от изборите за общински съветници в община Благоевград Административен съд – Благоевград разпореди съдебно-математическа експертиза на данните от изборите за общински съветници в община Струмяни Оставиха в ареста единия от задържените с канабис за 300 000 лв. край Айтос На втора инстанция: Намалиха присъдата на акушерката, нападнала новородено 12 работници в нелегалната тютюнева фабрика край Пловдив получиха присъди Арестуваха най-издирвания хърватски престъпник

 

По искане на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество е запорирано имущество на Ветко и Маринела Арабаджиеви за над 310 милиона лева, както и 9 семейни фирми.

 

От Антикорупционната комисия уточняват, че мерките са във връзка с обвинението на двамата в участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления и пране на пари. Като част от групата е обвинен и синът им Вълчо.

 

Съпрузите бяха арестувани в Испания след няколкомесечно издирване. След екстрадирането им бяха задържани под стража, а синът им беше пуснат на свобода срещу парична гаранция от половин милион лева.

 

Заради влошеното си здравословно състояние от месец Маринела Арабаджиева е с мярка "домашен арест".

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 21.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.63 BGN