.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.10.2019 11:26

Коментари 0 / Видяна 616

Сандански отбелязва 107 години от освобождението си с тържествена програма

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

На 19 октомври /събота/, в 17:00 ч. пред Паметника на водача на славната седма пехотна Рилска дивизия – ген. Георги Тодоров в парк „Свети Врач“, ще бъдат поднесени венци и цветя в чест на героите, отдали живота си за България.

 

С шествие по главната ул. „Македония“ до пл. „България“, ще продължат празничните прояви с концерт, чието начало е от 18:00 ч.

 

Малко, преди началото на тържествения концерт, в Градската художествена галерия в Дома на културата, Кръсто Терзиев ще представи своята юбилейна изложба, изобразявайки материя и памет, визуализирайки огледалността на този свят в „Кръсто визия ротация“.

 

11:00 ч. – Поход за свобода

Място: От Интерхотел „Сандански“ до пл. „България“

 

17:00 ч. – Тържествен ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на ген. Георги Тодоров

Място: парк „Свети Врач“            

 

17:30 ч. – Юбилейна изложба „Кръстовизияротация“ на Кръсто Терзиев

Място: Градска художествена галерия, Дом на културата

 

18:00 ч. – Празничен концерт с участието на: БФ „Жасмин“, ТФ „Хоуп“, ТФ „Феерия“, Стоян Добрев, ВГ „Звънче“, ТШ „Македонци“, Женски хор при АНПТ „Никола Вапцаров“, ТС „Празник“,   ФФ „Славеи“ и със специалното участие на Карамфил Божиков.

Място: пл. „България“

 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: