.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.10.2019 13:45

Коментари 0 / Видяна 614

Осъдиха на 1 година условно футболиста З.И.Д. от Сандански за отвличане

Още по темата: Ивайло Иванов: Българската полиция не е враг на народа ВСС поиска спешна среща с президента Румен Радев (На живо) Брифинг на главния прокурор Иван Гешев Зарадзи пакет “Мобилност”! България ще заведе дело пред Съда на ЕС Закриха районните прокуратури в Сандански, Гоце Делчев, Петрич и Разлог Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред

 

 На 14.10.2019г,Окръжен съд - Благоевград осъди на 1/една/ година условно с три години изпитателен срок З.И.Д от Сандански за отвличане, престъпление по чл.142, ал.1 от НК във вр. с чл.55, ал.1, т.1 от НК. 28-годишният футболист е осъден и да заплати на потърпевшия Г.Т.Ч. от село Ново Делчево 5 хил.лв. неимуществени вреди.

 

З.И.Д. е осъден за това, че на 23.06.2017 година, около 20.30 часа, в с. Склаве, общ. Сандански, е отвлякъл Г. Т. Ч., като го е натикал в лекия си автомобил.

 

Той е откарал насила потърпевшия пред дома си, за да му покаже записи от видеокамери, които уличават Г.Т.Ч в кражба на велосипед от роднина на осъдения футболист.

 

Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана в 15-дневен срок пред Софийски апелативен съд.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: