17 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.10.2019 12:02

Коментари 0 / Видяна 404

Отбелязват се 25 години от построяването на храм

Още по темата: Избраха Георги Тренчев за председател на ОбС - Петрич Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първата сесия на Общински съвет – Петрич Настаняват изоставеното бебе от Петрич в приемно семейство Подробности около изоставеното бебе в петричката поликлиника Арестуваха майката на изоставеното в Петрич бебе Продължава издирването на родителите, които изоставиха бебето си в Петрич 46-годишен от Петрич подкара автомобила си без книжка, друг седна пиян зад волана Сухи треви горяха при пожар в местността Соколовец Отбелязват се 25 години от построяването на храм Спасители и пожарникари спасиха пострадал мъж в Беласица

 

Хиляди миряни се очаква да посетят местността Рупите, защото се отбелязват 25 години от построяването на храм "Света Петка" на Ванга. Там ще се извърши литургия, а след това и курбан, който се раздава за здраве.

 

Храмът е построен по заръка и място посочено от Ванга с нейни средства. Днес посетителите отдават почитта си към нея.

 

От създаването на храма се отбеляза увеличения броя на посетителите. Къщата и малкия комплекс на Ванга ще бъдат отворени за посетители, където ще бъде изложена колекцията ѝ от икони.

 

 

Автор: БНТ, E79 News
Тагове:

Коментари: