.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.10.2019 10:18

Коментари 0 / Видяна 528

Професионална гимназия по транспорт – гр.Разлог подкрепи инициативата на общината за събиране на капачки

Още по темата: Музеят в Разлог с нови три проекта Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище Детските заведения в Разлог започват работа на 1 юни Прокуратурата в Разлог започна проверка по повод замърсяването на река Места Вдигат билетите за минералния плаж в с.Баня Затвориха сградата на община Белица Топъл обяд у дома за 170 души в община Разлог Временно преустановяват приема на заявления за лични документи в РУ-Разлог Отменят се важни събития в Разлог

 

ПГ по Транспорт гр.Разпог подкрепи благородната инициатива на Община Разлог за подпомагане на родилното отделение на МБАЛ – Разлог. Опазването на околната среда и оползотворяването на ресурсите са едни от каузите на младите хора.

 

Преподавателя от гимназията г-жа Маджарска премина обучение „Към иновации и предприемачество чрез суровини и природни материали“ и тази година ще приложи идеите сред учениците.

 

Освен това от няколко години в училището се реализират доброволчески инициативи. Една от тях е събирането на пластмасови капачки с основен организатор инж. Елена Колчева.

 

Всяка паралелка има своя принос, до голяма степен подпомагана от класните ръководители, от родителите и семействата на учениците. Радостен е фактът, че новите ученици – осмокласниците, също се включиха активно.

E79 News
Тагове:

Коментари: