.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.10.2019 13:33

Коментари 0 / Видяна 466

Държавен турнир по художествена гимнастика се провежда в Благоевград

Още по темата: Какво се случва с назначенията за кметски наместници в община Благоевград? С концерт деца ще честитят Деня на християнското семейство Ще има ли нов кметски наместник в с. Зелен дол или ще бъде чут гласът на хората? Благоевград с нов зам.-кмет по строителството? Глобяват от 500 до 4000 лева за отровен въздух в Благоевград Ансамбъл „Българе“ на благоевградска сцена довечера Първо в Е-79! Ясни са кметските наместници на селата в община Благоевград! Първа официална пресконференция на кмета на Благоевград Румен Томов Закриват ли общинското дружество „Благоевград Фест”? Първо в Е-79! Ясен Попвасилев е новият зам.кмет по икономика и финанси в Благоевград

 

За трета поредна година Благоевград и клуб по художествена гимнастика „Пирин“ е домакин на държавен турнир по художествена гимнастика за Купите на община Благоевград „Купа Пирин“ и международен турнир “Приятели“.

 

Той стартира днес и ще продължи и утре в зала „Скаптопара“.

 

Състезанието се провежда съвместно с Община Благоевград и Българска федерация Художествена гимнастика. И тази година гостите на събитието ще станат свидетели на много грация, красота и естетика в Благоевград.

 

Сред отборите, които мерят сили са отборите на „Левски“, „Левски-Триадица“, „Левски Илиана“, „София спорт“, ЦСКА, „Славия“, клубове от Стара Загора, Велико Търново, Пловдив, Кюстендил, Гълъбово, Дупница, Перник и гости от Македония и Русия.

 

 Над 400 грации се състезават в 5 възрастови групи в „А“,“Б“ и „С“ категории.

 

Турнирът се явява последна проверка на отборите, участващи в последните за сезона Държавни първенства за ансамбли, категория Елит и „Б“ категория индивидуално, за които се готвят и гимнастичките на КХГ “Пирин“.

 

На събитието ще присъстват Илияна Раева – председател на БФХГ, както и знаменитата треньорка Нешка Робева.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 21.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.63 BGN