15 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 15:12

Коментари 0 / Видяна 380

Есенно творчество навън обедини децата от Община Сандански

Още по темата: Оранжерия за производство на зеленчуци разгледаха ученици от Сандански по кампанията „Супер Фермер“ Избраха Николай Шаламандов за председател на ОбС - Сандански Кмет и съветници се заклеха в Сандански Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова Художникът Кръсто Терзиев представи своя проект „Ротация“ в родния Сандански Кандидат за общински съветник в община Сандански оспори в Административен съд – Благоевград преференциите при избора nа общински съветници Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напуска и ОбС - то в града Атанас Стоянов е новият кмет на Сандански Кирил Котев - Сандански: Гласувах За Сандански Приключи операцията на наръгания санданчанин

 

Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ даде възможност на учениците от учебните заведения да покажат представителни изяви на заниманията си по интереси, организирани в различни клубове.

 

За развитие на творческия потенциал на малки и големи, община Сандански организира есенна работилничка – „Занимания по интереси. Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански“.

 

На площад „България“, под топлите слънчеви лъчи, бяха представени работилнички по живопис на Клуб „Творците“ от II ОУ „Христо Смирненски“, Клуб „Живопис“ от IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, Клуб „Сръчко“ от Спортно училище и Клубове „Фотография“, Калиграфия“ и „АртИдея“ при ПГ „Яне Сандански“.

 

Докато талантливите деца творяха, сцената и пространството около нея също оживяха. Стативи с фотографии на Клуб „Фотография“ ни показаха учениците от ПГ „Яне Сандански“, а за празничното настроение на инициативата допринесоха децата от Клуб „Християнски православни празници и песнопения“ към  II ОУ „Христо Смирненски“, децата от ОУ „Братя Миладинови“, с. Склаве, учениците от Клуб „Шарена гайда“ от I ОУ „Св. Климент Охридски“ и IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, както и прекрасните мажоретки от III ОУ „Христо Ботев“.

 

Красотата на есента и талантът на децата,  превърна в празник събитието по изява на клубовете по занимания в Община Сандански.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 14.11.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.80 BGN

100 JPY =1.63 BGN