.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 15:12

Коментари 0 / Видяна 536

Есенно творчество навън обедини децата от Община Сандански

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ даде възможност на учениците от учебните заведения да покажат представителни изяви на заниманията си по интереси, организирани в различни клубове.

 

За развитие на творческия потенциал на малки и големи, община Сандански организира есенна работилничка – „Занимания по интереси. Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански“.

 

На площад „България“, под топлите слънчеви лъчи, бяха представени работилнички по живопис на Клуб „Творците“ от II ОУ „Христо Смирненски“, Клуб „Живопис“ от IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, Клуб „Сръчко“ от Спортно училище и Клубове „Фотография“, Калиграфия“ и „АртИдея“ при ПГ „Яне Сандански“.

 

Докато талантливите деца творяха, сцената и пространството около нея също оживяха. Стативи с фотографии на Клуб „Фотография“ ни показаха учениците от ПГ „Яне Сандански“, а за празничното настроение на инициативата допринесоха децата от Клуб „Християнски православни празници и песнопения“ към  II ОУ „Христо Смирненски“, децата от ОУ „Братя Миладинови“, с. Склаве, учениците от Клуб „Шарена гайда“ от I ОУ „Св. Климент Охридски“ и IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, както и прекрасните мажоретки от III ОУ „Христо Ботев“.

 

Красотата на есента и талантът на децата,  превърна в празник събитието по изява на клубовете по занимания в Община Сандански.

E79 News
Тагове:

Коментари: