.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 11:58

Коментари 0 / Видяна 614

Проговори преподавателката, ударила ученичка с чин

Още по темата: 37 висши училища ще приемат студенти с матура през 2020 година Зони за отдих в класните стаи, а в забавачките децата ще садят зеленчуци МОН осигурява 46 милиона за студентски практики в реална работна среда Таксите за детска градина падат, държавата поема разходите Увеличават парите за безплатни закуски на децата в училище До една година започва нова система за акредитиране на университетите Важно за зрелостниците! От 4 до 17 март е срокът за подаване на заявления за допускане до матурите Започва кандидат-студентската кампания в Софийския университет Около 5000 студенти ще получат визи до САЩ за лятото Ограничиха възрастта за заемане на ръководна длъжност във висшите училища до 65 години

 

Преподавателката, ударила ученичка с чин в софийското село Яна, заяви, че не е искала да нарани 11-годишното момиче, пише Novinite.bg.

 

В сутрешния блок на Нова телевизия учителката обясни, че имала час по физическо възпитание и спорт с пети клас. Чух, че от съблекалнята се носи огромен шум.

 

Там бяха ученици от 6 клас, които би трябвало да бъдат в час по история. Чух крясък, пищене от съблекалнята и веднага се затичах натам, за да видя дали всички са добре. Когато посегнах да отворя вратата, чух думите “Бийте си, бийте се”.

 

Имаше две първокласнички и четири момичета от шести клас. Върнах първокласничките в час, както и ученичките от шести клас. Помолих колежката си закъсненията на четирите момичета да бъдат отразени и казах, че са се били, заяви преподавателката.

 

Пострадалото дете казало, че учителката лъже. За да я респектирам, вдигнах леко чина и след това той падна на земята, като явно така са получени нараняванията. Момичето не показа признаци на болка, а каза: “Госпожо, ще ми блъснете телефона на земята, ще го счупите”.

E79 News; Снимки: nova.bg
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 28.02.2020

1 USD =0.56 BGN

1 EUR =0.51 BGN

1 GBP =0.43 BGN

10 CNY =3.93 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.59 BGN