15 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 11:58

Коментари 0 / Видяна 500

Проговори преподавателката, ударила ученичка с чин

Още по темата: НСИ: 14.8% от безработните у нас са висшисти Красимир Вълчев: Вървим към дуално обучение и във висшето образование Най-големият недостиг на учители е по математика, физика, химия, английски език и ИТ В Европейския ден на спорта в училище: Андонов награди най-активните учебни заведения Вдигат заплатите на учителите със 17% Близо 400 са иновативните училища у нас Над 30 000 първолаци с еднократна помощ от 250 лв Започва ученическият конкурс "Посланици на здравето" КНСБ: Учителските заплати може да скочат с 15% За първи път в света: Италиански ученици ще учат за климатичните промени

 

Преподавателката, ударила ученичка с чин в софийското село Яна, заяви, че не е искала да нарани 11-годишното момиче, пише Novinite.bg.

 

В сутрешния блок на Нова телевизия учителката обясни, че имала час по физическо възпитание и спорт с пети клас. Чух, че от съблекалнята се носи огромен шум.

 

Там бяха ученици от 6 клас, които би трябвало да бъдат в час по история. Чух крясък, пищене от съблекалнята и веднага се затичах натам, за да видя дали всички са добре. Когато посегнах да отворя вратата, чух думите “Бийте си, бийте се”.

 

Имаше две първокласнички и четири момичета от шести клас. Върнах първокласничките в час, както и ученичките от шести клас. Помолих колежката си закъсненията на четирите момичета да бъдат отразени и казах, че са се били, заяви преподавателката.

 

Пострадалото дете казало, че учителката лъже. За да я респектирам, вдигнах леко чина и след това той падна на земята, като явно така са получени нараняванията. Момичето не показа признаци на болка, а каза: “Госпожо, ще ми блъснете телефона на земята, ще го счупите”.

E79 News; Снимки: nova.bg
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 14.11.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.80 BGN

100 JPY =1.63 BGN