15 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 09:31

Коментари 0 / Видяна 1340

Младши инспектор Ст. Манолев напусна системата на МВР - Сандански

Още по темата: Оранжерия за производство на зеленчуци разгледаха ученици от Сандански по кампанията „Супер Фермер“ Избраха Николай Шаламандов за председател на ОбС - Сандански Кмет и съветници се заклеха в Сандански Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова Художникът Кръсто Терзиев представи своя проект „Ротация“ в родния Сандански Кандидат за общински съветник в община Сандански оспори в Административен съд – Благоевград преференциите при избора nа общински съветници Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напуска и ОбС - то в града Атанас Стоянов е новият кмет на Сандански Кирил Котев - Сандански: Гласувах За Сандански Приключи операцията на наръгания санданчанин

 

Стоян Манолев, служител в РУ на МВР – Сандански, изненадващо подаде рапорт за напускане на системата до директора на ОД на МВР в Благоевград, като е посочил лични причини.

 

Като обслужващ полицейския участък в с. Струмяни Ст. Манолев е участвал в операцията за противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, проведена на 1 и 2 октомври на територията на област Благоевград, когато бяха открити и иззети около 11 тона канабис.

 

Най-голямото количество бе открито в община Струмяни, в землището на местността Дигнен камен – две ниви, засадени с общо 1469 растения, с тегло около 11 400 кг, реагиращи положително на канабис.

 

Според справка в рамките на 2 години от полицейското управление в Сандански са си тръгнали 9 служители, като някои от тях са излезли в заслужена пенсия, а останалите са предпочели да излязат от системата и са се насочили към друга работа, като шофьор на ТИР, или пък стартират собствен бизнес.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 14.11.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.80 BGN

100 JPY =1.63 BGN