.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 09:31

Коментари 0 / Видяна 1750

Младши инспектор Ст. Манолев напусна системата на МВР - Сандански

Още по темата: Анулираха изпита на зрелостник от Сандански на матурата по БЕЛ! Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих

 

Стоян Манолев, служител в РУ на МВР – Сандански, изненадващо подаде рапорт за напускане на системата до директора на ОД на МВР в Благоевград, като е посочил лични причини.

 

Като обслужващ полицейския участък в с. Струмяни Ст. Манолев е участвал в операцията за противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, проведена на 1 и 2 октомври на територията на област Благоевград, когато бяха открити и иззети около 11 тона канабис.

 

Най-голямото количество бе открито в община Струмяни, в землището на местността Дигнен камен – две ниви, засадени с общо 1469 растения, с тегло около 11 400 кг, реагиращи положително на канабис.

 

Според справка в рамките на 2 години от полицейското управление в Сандански са си тръгнали 9 служители, като някои от тях са излезли в заслужена пенсия, а останалите са предпочели да излязат от системата и са се насочили към друга работа, като шофьор на ТИР, или пък стартират собствен бизнес.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: