.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.10.2019 09:29

Коментари 0 / Видяна 340

Българинът пробягал 5000 км за 51 дни Тодор Димитров се среща със студенти и преподаватели от ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

Ултрамаратонецът гл. ас. д-р Тодор Димитров ще гостува на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Той ще се срещне със студенти и преподаватели на 15 октомври 2019 г. (вторник) от 10:00 ч. в зала 114 (Първи учебен корпус).

 

44-годишният Тодор Димитров, завършил най-дългото състезание в света „Шри Чинмой Себенадминаване 3100 мили“ – Ню Йорк, САЩ, е 44-тият човек в света, който успя да завърши този маратон от 5000 км.

 

Тодор Димитров преподава във Военната академия „Г.С.Раковски“ в София. Той е капитан II ранг.

 

Срещата се организира под патронажа на ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. д-р Борислав Юруков.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: