.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.10.2019 16:10

Коментари 0 / Видяна 490

Президентът Румен Радев заминава на посещение в Атина

Още по темата: ОФИЦИАЛНО: Президентът обяви датата на изборите Президентът ще направи обръщение към нацията в 17.00 часа днес Президентът Румен Радев ще проведе срещи с парламентарно представените политически сили Радев започва консултации с парламентарните сили Радев: Гласуване по пощата е напълно възможно Радев: Не лансирам идеята за избори в 2 дни Радев заговори за избори в два дни, кметовете отклониха идеята Президентът Румен Радев ще се срещне днес с представители на Обществения съвет към ЦИК и Националното сдружение на общините Обсъждат махане на карантината за час-два, за да гласуват всички Президентът започва консултации за изборите напролет

 

Президентът Румен Радев заминава за Атина, за да участва в срещата на върха на групата „Арайолуш". Тя обединява държавни глави на парламентарни републики от Европейския съюз, които обсъждат актуални въпроси от дневния ред на Европа.

 

Днес президентът ще се срещне с министър-председателя на Гърция Кириакос Мицотакис, а утре ще започнат и разговорите му в рамките на форума. Срещата в Атина е посветена на миграционния натиск към Европа и на предизвикателствата пред икономическото развитие на общността.

Автор: БНТ, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.56 BGN