.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.10.2019 10:03

Коментари 0 / Видяна 684

Ремонтни дейности се извършват по улица „Славянска“ в Благоевград

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

Ремонтни дейности се извършват по улица „Славянска“ в Благоевград.

 

Преминаването по нея, особено в района на № 67 на улицата, трябва да се извършва с повишено внимание. Движението се пропуска поетапно в едното платно.

 

В останалата част от града няма данни за извършвани ремонти. Трафикът в сутрешните часове е особено натоварен покрай детските градини и училищата, както и по централните улици и булеварди.

 

Няма данни за регистрирани тежки пътни инциденти.

 

Градския транспорт се движи по разписание.

Автор: Агенция Фокус, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: