.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.10.2019 17:15

Коментари 0 / Видяна 546

Българка грабна титлата “Мисис европейски съюз”

 

Носителката на короната “Мисис България Свят 2018”,  Яна Средкова, е най-красивата жена на Европейския съюз.

 

Това реши журито на международния конкурс “MRS. Europe 2019”, който се проведе от 3 до 6 октомври в Лас Палмас, Канарски острови, предаваbulnews.bg.

 

Яна грабна титлата “Мисис Европейски съюз 2019” в оспорвана надпревара с 24 красавици от Европа. За първи път Българка е носител на този приз. Вечерта на талантите се превърнала в арена на ожесточена борба между кандидатките за престижните отличия. Яна грабнала публиката и журито с кръшна ръченица и шопска носия.

 

“Нямах никакви очаквания за победа. Конкуренцията от красиви и интелигентни дами беше много силна. Но когато чух името си полетях от щастие, усещането е невероятно!”, споделя Яна Средкова.

 

Тя не крие вълнението си от изключителното преживяване и разказва, че е впечатлена от изключителната организация и богата програма. Основната тема на конкурса “Не на насилието” е била съпътствана и от редица благотворителни събития.

 

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми.

 

Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство – да има собствена рожба.Носителка е на престижни отличия, сред които “Бизнесдама на годината”, “Мис Бизнес на високи токчета” и други.

E79 News
Тагове:

Коментари: