.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.10.2019 16:32

Коментари 0 / Видяна 526

Десети пореден турнир по тенис на маса в Разлог

Още по темата: Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище Детските заведения в Разлог започват работа на 1 юни Прокуратурата в Разлог започна проверка по повод замърсяването на река Места Вдигат билетите за минералния плаж в с.Баня Затвориха сградата на община Белица Топъл обяд у дома за 170 души в община Разлог Временно преустановяват приема на заявления за лични документи в РУ-Разлог Отменят се важни събития в Разлог Вижте как ще се провеждат богослужения на Великден в Разложко

 

За десета поредна година се проведе Областен турнир по тенис на маса , организиран от Община Разлог и от ПГ по транспорт, Разлог. Турнирът се проведе под мотото „107 години свободен Разлог” и в него участваха общо 7 училища от Разлог, Банско , Якоруда и Белица.

 

Шампиони в категория юноши станаха учениците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Белица. Второ място заеха „Професионална гимназия по транспорт“ – гр . Разлог , а на трето място се класираха възпитаниците на СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - град Разлог.

 

В категория девойки най-добре се представиха младежите от „Професионална гимназия по транспорт“ – гр. Разлог, второ място заеха СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - град Разлог, последвани от „ПГЕЕ“-гр.Банско.

 

Всички спортисти получиха грамоти, лакомства и предметни награди осигурени от Община Разлог. Участниците бяха поздравени от инж. Венцислав Гърменов - временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог и г-жа Емилия Йорданова - директор на ПГ по Транспорт.

E79 News
Тагове:

Коментари: