.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.10.2019 15:41

Коментари 0 / Видяна 462

Неизвестен откри стрелба близо до синагога в Германия

Още по темата: 18 деца ранени при нападението в Германия Кола се вряза в карнавално шествие в Германия Неизвестни обстреляха бар в Щутгарт Обвиниха жена в тероризъм и планиране на атентат в Лондон 32-г. българин загина при нападението в Германия Българин от Мездра е убит при стрелбата в Германия Девет души убити при стрелба в Германия Жертва и ранени при стрелба край голяма зала в Берлин Убиха стрелеца в Тайланд след продължила близо 17 часа трагедия Войник уби 12 минувачи, взе 16 души за заложници в Тайланд

 

В нападението са загинали най-малко двама души

 

Огън беше открит близо до синагога в германския град Хале, съобщиха от местната полиция. В нападението са загинали най-малко двама души, има и ранени, съобщават АФП.

 

Нападението е извършено по време на Йом Кипур ( „Денят на изкуплението“ – най-големия еврейски празник – бел. прев.).

 

По последни данни нападателите са били двама, които са избягали с автомобил, информира РИА Новости. Първият е открил огън с автомат, а вторият е хвърлил граната на територията на еврейско гробище.

 

"Провежда се спешно издирване. Извършителят е в движение. Моля, останете вкъщи или потърсете сигурно място", се казва в изявление на полицията в Хале.

 

Централната гара в германския град е затворена след стрелбата, съобщава Дойче Бан.

 

Очаквайте подробности!

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: