.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.10.2019 18:25

Коментари 0 / Видяна 1066

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов и Радослав Тасков, водач на листата на МК ЕНП (ЕНП СДС БДО) подписаха съвместна декларация за сътрудничество

Още по темата: Днес се доставят бюлетините в областните градове Васил Чолаков: С опита и знанията си мога да съм полезен на образованието в Благоевград! Как да гласувате на местния вот, ако личната ви карта е изгубена, открадната или повредена? ДАНС влезе в община Кочериново, проверяват адресните регистрации преди изборите Д-р Владимир Таковски: „Борбата на идеологии в Общински съвет отстъпи място на борбата за блокове, улици и поръчки. Дано избирателят да отсее качествените кандидати, които наистина заслужават подкрепата му!“ По-високо възнаграждение за членовете на секционните комисии на местния вот Какво да правите при сгрешена бюлетина Извозват изборните книжа за местния вот към населените места в страната Новите лица в политиката! Венцислав Калайджиев: „Подготвен съм да работя за Благоевград!“ Разцепление в Коалиция „Демократична България – Обединение” -Благоевград малко преди изборния ден

 

 

Кандидатът на ПП ГЕРБ, издигнат за трети кметски мандат, д-р Атанас Камбитов и водачът на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков, подписаха съвместна декларация за сътрудничество. Двете страни се обединиха около постигането на ефективни резултати в няколко основни посоки, пряко свързани с развитието  на Благоевград. Сред тях са  изграждане на Индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, Общинска политика за по-чиста околна среда и балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, както и актуализация на наредби и правилници, приемани от ОбС, с цел постигане на гореописаните резултати.

 

„Благодаря за подкрепата. Тя има своята логика, защото през всичките тези години показахме, че заедно можем да работим добре, да реализираме проекти, да правим политики. Всички те са само и единствено в полза на Благоевград и нейните граждани“, каза при подписването на документа д-р Атанас Камбитов.

 

Водачът на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Таков подчерта, че са избрали да подкрепят д-р Камбитов на база постигнатите резултати в Благоевград през последните години.

 

„В тези местни избори пред нас реално няма избор за кмет. Ако всеки сложи честно ръка на сърцето си и се замисли кой е най-подготвеният кандидат за кмет, кой най-добре ще реализира важни за община Благоевград политики, привличайки средства от централния бюджет, кой може да изброи конкретни неща, които ще направи и зад тези обещания да стоят конкретни хора, които са готови да помогнат на Благоевград, отговорът би бил само един и това е Атанас Камбитов. Ние от Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) сме категорични, че с всички привлечени средства и с всичко, което се преобрази пред очите ни, д-р Атанас Камбитов е доказал, че е най-добрият избор за Благоевград“. С тези думи председателят на Общински съвет – Благоевград и водач на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков мотивира решението си и това на своите колеги да застанат зад кандидатурата за трети мандат на Камбитов. Той подчерта, че изборът не трябва да се подчинява на емоции, а преди всичко на разума, с мисъл за това, което е най-полезно за Благоевград.

 

Думите на Тасков бяха подкрепени и от коалиционния партньор и председател на СДС – Благоевград Давид Сукалински. „Напълно убедени сме, че това е правилният избор за Благоевград . Това  не го казвам аз, казват го постигнатите резултати и реализираните проекти. Казват го ползите, които всяко едно домакинство получи в този град и чрез програмата за саниране. Ние сме част от един успяващ отбор  за един успяващ Благоевград“, каза Давид Сукалински.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов заяви, че предстои да бъдат подписани  и други споразумения за сътрудничество.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN