.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.10.2019 15:37

Коментари 0 / Видяна 602

С обновена концертна зала Факултетът по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ посреща новите студенти

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

От академична 2019/2020 година студентите от Факултета по изкуствата към Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се обучават в обновената концертна зала №337 в Учебен корпус № 1.

 

Реновирането на залата е първата стъпка по реализирането на проект за подкрепа на млади учени – „Художественотворчески център за старинна музика и фолклор“.

 

Помещението е оборудвано с нови 104 концертни стола и настилка, подходяща за запазването на акустическите особености.

 

Привилегията от реализацията на такова арт пространство е възможност Югозападният университет „Неофит Рилски“ все по-категорично да отстоява позицията си на притегателен център за осигуряване на възможност за обучение, художественотворчески срещи, музикално-сценични и танцови изяви на настоящи и бъдещи студенти, преподаватели, както от страната, така и от чужбина.

E79 News
Тагове:

Коментари: