.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.10.2019 15:36

Коментари 0 / Видяна 674

"Има ли смисъл да утепваме мечка" за вори път на сцената в Банско

Още по темата: Банско опрощава 50% наем на търговци до края на годината Община Банско с богата лятна програма за децата Близо 6% от тестваните в Банско с антитела Банско иска поне 2 млн. лв помощ от държавата От днес пръскат срещу бълхи и кърлежи в Банско Хотелиерите в Банско готови да отворят още през юни Фестивалната лятна програма на Банско е под въпрос Банско остана без туристи за Великден Промени в режима на паркиране в Банско Радост в Банско! Бебе се роди в изолирания град

 

"Има ли смисъл да утепваме мечка", попитаха за втори път, актьорите от Самодейна театрална група Банско, като част от празничната програма за града.

 

Комедията от Панчо Панчев, отново напълни залата в читалището, едва четири месеца след премиерата през юни. Всяко движение, всяка дума и всеки поглед предизвикваха искрени усмивки, и много аплодисменти.

 

Трупата се събра по молба и голямо желание на Георги Икономов да възроди театралната история на Банско, спряла преди 40 години и закри Летния театрален фестивал „На публиката с любов.

 

Вече по-уверени, Елена Калайджиева - режисьор - постановчик, Иван Чакъров, Милена Георгиева, Атанас Тотин, Милена Чакърова, Никола Георгиев, Магдалена Рускова и Пламен Балев, създадоха в залата истински празник за сетивата и показаха, достойно и професионално ниво.

 

Банско празнува свободата си, а каква по-голяма свобода от тази - да можеш да правиш театър и да усетиш признателността на публиката в родния си град?

 

E79 News
Тагове:

Коментари: