.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.10.2019 15:46

Коментари 0 / Видяна 1156

Транспортираха в благоевградска болница работника, пострадал при взрива на стара граната в Разлог

Още по темата: Разлог и Банско днес почитат паметта на Васил Левски Работилница за мартеници се открива в музея в Разлог МБАЛ – Разлог получи голямо дарение Англичани направиха дарение за детска градина "Снежанка" - с. Баня Община Разлог проведе конференция относно стартиране на проект „Повишаване на енергийна ефективност на административни сгради на РУ - гр. Разлог и РСПБЗН - гр. Разлог " "А ти, прегледа ли се?" – отбелязваме Световния ден за борба с рака Хотелиери и представители на туристическия бранш в с. Баня се срещнаха с кмета на селото Теснолинейката Добринище-Септември влезе в Топ 10 на „Гардиън” за най-добри пътувания с влак в Европа Най-младата писателка в Разлог – Евгения Гарабийска на среща с кметa на община Разлог- инж. Красимир Герчев С доказана отлична управленска експертиза кметът на Белица изнесе лекция по темата финансиране на общини

 

Транспортираха в благоевградска болница пострадалия работник при взрива на стара граната в пункт за изкупуване на старо желязо в Разлог. Мъжът е от Симитли, той е претърпял тежка операция на ръката и крака.

 

Както писахме, сигнал за инцидента е подаден тази сутрин в 10:45 часа.

 

На място се извършва проверка от инспекцията по труда. Тепърва ще се установява как гранатата е попаднала там и колко е стара. 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 28.02.2020

1 USD =0.56 BGN

1 EUR =0.51 BGN

1 GBP =0.43 BGN

10 CNY =3.93 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.59 BGN