.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.09.2019 15:38

Коментари 0 / Видяна 664

Кампания „Безлихвено плащане“ на ВиК - Благоевград

Още по темата: 2 млн. лв. инвестира ВиК асоциацията в Пиринско ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес ВиК – Благоевград с важно съобщение за жителите на жк. „Ален мак“, жк. „Еленово” и село Изгрев ВиК - Благоевград започна подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Димитров“ в село Полена ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“ Край на сушата в Перник! Водният режим отпада от днес Спират водата в кв.Ораново заради ремонт

 

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград стартира кампания „Безлихвено плащане“ за стари задължения на граждани, без да се включват дължимите лихви за забавените плащания.

 

Безлихвеното плащане ще се извърши в периода от 01.10.2019 г. до 31.10.2019 г. като инициативата обхваща сектор „Население“ и в нея не могат да участват държавни, общински и частни юридически лица.

 

Плащанията могат да се извършат във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей и Ипей.

 

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола.

 

Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхавата на настоящата кампания.

                                                               

 От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN