.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.09.2019 11:07

Коментари 1 / Видяна 708

Председателят на ОБС - Благоевград Радослав Тасков присъства на откриването на новата учебна година в ЮЗУ "Неофит Рилски"

Още по темата: На конференция в ЮЗУ „Неофит Рилски“ обсъдиха подходите за подобряване на противодействието на корупционните престъпления в България Правно-историческият факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира национална конференция, свързана с противодействието на корупционните престъпления в България По-високи заплати в Югозападния университет „Неофит Рилски“ Студенти дискутираха стила и изказа на PR специалистите в България Студенти от Факултета по изкуствата представиха концерт „Фолклорна разходка“ Отличиха студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ на международен фестивал Националният студентски фестивал на изкуствата продължава с разнообразна програма ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“ Научна конференция „Блокчейн технологии в икономиката – международни, вътрешни, икономически и правни проблеми“ ще се проведе в Университетския център „Бачиново“ Пианист Тодор Петров изнесе концерт в ЮЗУ „Неофит Рилски“

 

Председателят на общински съвет в Благоевград  Радослав Тасков  присъства на днешната церемония по откриване на новата академична 2019/2020 година в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград.

 

Откриването на новата учебна година започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Неофит Рилски в двора на първи корпус.

 

На церемонията присъстваха още кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов, зам. кметът по култура и хуманитарни дейности г-жа Христина Шопова, областният управител Бисер Михайлов, министърът на образованието Красимир Вълчев, Неврокопският митрополит Серафим, заместник министърът на правосъдието Десислава Ахладова, студенти, родители и гости.

 

Ректорът на благоевградския университет проф. Д-р Борислав Юруков откри новата академична година със слово към всички студенти, той отправи и специално обръщение към първокурсниците:

 

„Скъпи първокурсници, вие вече сте част от голямото академично семейство на Югозападния университет „Неофит Рилски“, днешния ден е вълнуващ както за вас самите, така и за вашите близки, днес те са горди,че вие поемате по нов път, път изпълнен с предизвикателста, възможности и мечти.  Откривам официално новата академична 2019/2020 година! На добър час!“

 

 

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари:

Кирил и Методий, 01.10.2019 14:28

Местя го...

1
 

Валутни курсове на БНБ за 18.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.63 BGN