.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.09.2019 11:07

Коментари 1 / Видяна 1022

Председателят на ОБС - Благоевград Радослав Тасков присъства на откриването на новата учебна година в ЮЗУ "Неофит Рилски"

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

Председателят на общински съвет в Благоевград  Радослав Тасков  присъства на днешната церемония по откриване на новата академична 2019/2020 година в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград.

 

Откриването на новата учебна година започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Неофит Рилски в двора на първи корпус.

 

На церемонията присъстваха още кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов, зам. кметът по култура и хуманитарни дейности г-жа Христина Шопова, областният управител Бисер Михайлов, министърът на образованието Красимир Вълчев, Неврокопският митрополит Серафим, заместник министърът на правосъдието Десислава Ахладова, студенти, родители и гости.

 

Ректорът на благоевградския университет проф. Д-р Борислав Юруков откри новата академична година със слово към всички студенти, той отправи и специално обръщение към първокурсниците:

 

„Скъпи първокурсници, вие вече сте част от голямото академично семейство на Югозападния университет „Неофит Рилски“, днешния ден е вълнуващ както за вас самите, така и за вашите близки, днес те са горди,че вие поемате по нов път, път изпълнен с предизвикателста, възможности и мечти.  Откривам официално новата академична 2019/2020 година! На добър час!“

 

 

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Екип
Тагове:

Коментари: