.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.09.2019 10:38

Коментари 0 / Видяна 322

348 обучения се проведоха в Техническия учебен център на ЧЕЗ разпределение България

Още по темата: ЧЕЗ възстановява обичайното работно време на центровете за обслужване на клиенти Планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа на територията на Област Благоевград за периода 11-15.05.2020 г. Служители на ЧЕЗ Разпределение осигуриха дом за 4 двойки щъркели в село Баня Умишлен пожар отново повреди кабел 110 kv на ЧЕЗ Разпределение Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение периода 21-24.04.2020Г. ЧЕЗ Разпределение обезопаси 355 щъркелови гнезда ЧЕЗ Разпределение повишава степента на готовност за реакция на своите екипи във връзка с предстоящите празници „ЧЕЗ Разпределение България“ АД не извършва планирани дейности по електроразпределителната мрежа ЧЕЗ разпределение повишава степента на готовност за реакция на своите екипи Удължават срока за плащане на сметките за ток

 

Образователният център навърши две години

 

348 обучения се проведоха в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България за две години. 5078 преминаха през модерната учебна база, откакто центърът отвори врати през септември 2017 г.

 

Обученията се водиха от 56 лектори, професионалисти в сферата на енергетиката в България.

 

Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО).

 

В него може да се извършва и удостоверява  професионално обучение и придобиване на степен на професионална квалификация съгласно Закона за професионалното образование и обучение по 8 професии и 12 специалности.

 

Центърът предлага изключителна възможност за практическо обучение в единствения по рода си в Западна България полигон с реална електроразпределителна мрежа и напълно оборудвани учебни зали.

 

Провежданите обучения дават възможност за квалификация и преквалификация както на служители на дружеството, така и на външни лица.

 

В партньорство с образователните институции, в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България се обучават групи от ученици и студенти от профилирани учебни заведения, от подизпълнители, повишава се квалификацията на служителите на дружеството и се създават единни стандарти за работа, които да водят до европейско качество на обслужването в сектора.

 

Повече информация за предлаганите от центъра възможности, както и контакти за връзка, могат да бъдат намерени на сайта на дружеството www.cez-rp.bg,  в секция „Технически учебен център“.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: