.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.09.2019 10:18

Коментари 0 / Видяна 722

Югозападният университет в Благоевград посреща тържествено новите си студенти

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

  

С тържествена церемония утре Югозападния  университет в Благоевград ще даде старт на новата академична 2019/2020 година.

 

Церемонията ще започне от 10:00 часа пред Учебен корпус №1 в града.

 

Малко преди началото и, в 9:50 часа,  ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Неофит Рилски.

 

Ректорът на университета проф. Д-р Борислав Юруков ще открие академичната 2019/2020г. със слово, след което ще връчи книжките на студентите-първокурсници,приети с най – висок бал.

 

След церемонията първокурсниците ще се срещнат с деканските ръководства на факултетите.

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: