.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.09.2019 10:03

Коментари 0 / Видяна 620

Задържаха криминално проявен, задигнал пари и документи от автомобил в Дупница

Още по темата: Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса Втори ден Детско отделение в болницата в Дупница е затворено Пациент показа мизерията в дупнишка болница, където лекуват болни от COVID19 Откриха мъртъв зам.- кмета на Дупница

 

Дупнишки криминалисти установиха извършителя на кражба на голяма сума пари и документи от автомобил „Фиат“, който е бил паркиран в близост до спортната зала в града. Кражбата бе заявена в края на миналата седмица и по данни на заявителя са откраднати неустановена сума пари и оригиналните италиански документи на 6 автомобила.

 

В процеса на оперативно-издирвателните действия полицаите са установили на територията на столицата извършителя, където са го задържали. Установено е, че отнетите пари са били 10 хил. лв. Част от парите и документите са открити и иззети. 

 

За разкриването на извършителя на престъплението са били от значение предоставените от Община Дупница кадри от системата им за видеонаблюдение.

 

Задържаният с полицейска заповед е 50-годишен софиянец и е известен на полицията с противозаконни действия. Работата по започнатото досъдебно производство в РУ Дупница продължава под прякото наблюдение на прокурор.                                 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: