.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.09.2019 19:25

Коментари 0 / Видяна 828

След брифинг на полицията - Подробности около случая с готвачката в село Кърналово

Още по темата: Община Петрич получи право безвъзмездно да управлява обект „Античен град Хераклея Синтика“ Първите петрички праскови се предлагат на цена от 1.50лв. на пазара Свещеник от с. Първомай се нуждае от средства за лечение ОбС – Петрич закри училището в Михнево Петричко село на протест В община Петрич раздават хранителни продукти по програма на ЕС Каруца блъсна възрастен дядо в Петрич Отварят къщата на Ванга в Рупите Затвориха къщата на Ванга, в църквата на Рупите - пускат по един Община Петрич подготвя голям инфраструктурен проект, свързан с развитието на археологически обект „Античен град Хераклея Синтика”

Полицията в Петрич залови и двамата нападатели на готвачката в детската градина в петричкото село Кърналово.

 

Единият е на 22 години, а другият на 25.

 

И двамата са криминално проявени и живеят в Петрич. Получени са самопризнания и от двете лица.

 

Единият от тях, който е планирал грабежа, има дядо в селото. Образувано е досъдебно производство, каза на брифинг старши комисар Дойчин Дойчинов, директор на ОД на МВР-Благоевград. 

 

Престъплението е извършено рано сутринта на 17 септември, когато двама мъже с качулки нахлули в кухнята на детската градина, където била само готвачката Валентина Голчева.

 

Те я нападнали и откраднали от портмонето й 150 лева. Процесуално-следствените действия продължават. 

 

Детската градина няма видеонаблюдение, а директорът на детското заведение каза, че има уверение от община Петрич, че ще бъдат поставени камери. 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: