.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.09.2019 18:59

Коментари 0 / Видяна 502

7 месеца затвор за син, заплашил да убие майка си с нож в Дупница

Още по темата: Авиокомпания брои 400 евро на дупничанка за забавен с над 4 часа полет от Палма де Майорка до София Отвориха детските градини в Община Дупница Детските градини в Дупница отварят на 26 май ОбС гласува 100 000 лв. безлихвен кредит за общинската болница в Дупница Информация за жителите на Кюстендилска област при издаването на български лични документи Пазарът в Дупница ще работи до 15 април 20% от полицаите в Дупница в отпуск като превантивна мярка срещу коронавируса Втори ден Детско отделение в болницата в Дупница е затворено Пациент показа мизерията в дупнишка болница, където лекуват болни от COVID19 Откриха мъртъв зам.- кмета на Дупница

Той е многократно осъждан, като има вече 2 присъди "лишаване от свобода" за закана за убийство на майка си

 

Районен съд - Дупница наложи присъда лишаване от свобода за 7 месеца, при първоначален строг режим за подсъдимия Николай Х.

 

Той се призна за виновен в това, че на 15 юни т.г. в двора на къща в Дупница, се е заканил с убийство на майка си А. Х., с думите: "сега ще те убия и излежа".

 

Николай. Х. е многократно осъждан, като има вече 2 присъди "лишаване от свобода" за закана за убийство на майка си.

 

При изпълнение на наказанието следва да бъде приспаднато времето, през което подсъдимият Николай Х. е бил задържан с мярка за неотклонение "задържане под стража" от 22 юли.

E79 News
Тагове:

Коментари: