.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.09.2019 15:52

Коментари 0 / Видяна 1094

ПП ГЕРБ-Благоевград регистрира днес в Общинската избирателна комисия Атанас Камбитов като кандидат за кмет

Още по темата: Днес се доставят бюлетините в областните градове Васил Чолаков: С опита и знанията си мога да съм полезен на образованието в Благоевград! Как да гласувате на местния вот, ако личната ви карта е изгубена, открадната или повредена? ДАНС влезе в община Кочериново, проверяват адресните регистрации преди изборите Д-р Владимир Таковски: „Борбата на идеологии в Общински съвет отстъпи място на борбата за блокове, улици и поръчки. Дано избирателят да отсее качествените кандидати, които наистина заслужават подкрепата му!“ По-високо възнаграждение за членовете на секционните комисии на местния вот Какво да правите при сгрешена бюлетина Извозват изборните книжа за местния вот към населените места в страната Новите лица в политиката! Венцислав Калайджиев: „Подготвен съм да работя за Благоевград!“ Разцепление в Коалиция „Демократична България – Обединение” -Благоевград малко преди изборния ден

ПП ГЕРБ-Благоевград първа регистрира днес в Общинската избирателна комисия кандидата си за кмет за община Благоевград.

 

Атанас Камбитов е кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за трети път след като изпълни два много успешни мандата.

 

Заедно с регистрацията за кмет на община, общинският  ръководител на ПП ГЕРБ-Благоевград Бисер Михайлов внесе и необходимите  документи за кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства.

 

В листата присъстват както доказали се съветници, така и нови лица сред които лекари, инженери, юристи, хора от сферата на образованието и др.

 

В листата на ПП ГЕРБ намериха място и хора от гражданската квота, което е поредното доказателство, че идеите на ПП ГЕРБ се подкрепят от широката общественост.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN