.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.09.2019 14:50

Коментари 0 / Видяна 390

Семейството, в чиято къща се вряза ТИР, ще живее във фургон

Още по темата: Тежка катастрофа със загинал на столично кръстовище Ватманката на един от трамваите – сред ранените при катастрофата Три трамвая се удариха в София, има загинал и ранени Серия от катастрофи в Югозапада, има ранени 69-годишен задигна кола и я разби в ТИР Кола излетя от пътя край Рилци, жена пострада Катастрофа в дефилето, жена пострада ГОНКА НА 4 КОЛЕЛА: Баща блъсна колата на дъщеря си и приятеля й СДВР показа най-тежките катастрофи през миналата година Разбра се кой е самокатастрофиралият край Сандански вчера

Семейството от врачанското село Борован, в чиято къща се вряза ТИР, остава без дом.

 

Експерти от общината направиха оглед и констатираха, че сградата е потенциално опасна, защото са разрушени основни носещи стени. Хората все още са в шок и не знаят как ще се справят с проблема. Кметът на общината Десислава Тодорова увери, че на потърпевшите ще им бъде предоставен временен фургон, в който да живеят, информира NOVA.

 

„Инцидентът стана към 07.30. Чухме страшен удар. Аз спях на долния етаж и изведнъж купчина камъни се стовариха върху мен. Едва се измъкнах. Уплашихме се като разбрахме, че става въпрос за цистерна”, разказа една от потърпевшите.

 

По време на инцидента е пострадал и пешеходец, който е вървял по тротоара. Цистерната е превозвала перилни препарати.

 

„Разговарях с директора на пожарна безопасност. Очакваме до края на деня да бъде предоставен временен фургон, в който семейството да се настани.

 

Ще внеса и предложение семейството да получи еднократна помощ”, заяви кметът Десислава Тодорова.

Автор: nova.bg, E79 News; Снимки: nova.bg
Тагове:

Коментари: