.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.09.2019 18:00

Коментари 0 / Видяна 192

Норвежки външен министър е на първо посещение у нас за последните 15 години

Още по темата: Валери Симеонов: Всеки има право на протест Майки на деца с увреждания протестират заради новия пост на Валери Симеонов за зам.-шеф на НС Бойко Борисов се срещна с премиера на Хърватия Андрей Пленкович в Загреб Вицепремиерът Николова: Индия е приоритетен партньор за България в Азиатско-тихоокеанския регион Правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на фонд „Земеделие“ и бюджета на МВР Правителството одобри 17 860 249 лв. за обезщетения в сферата на образованието Не могат да се изнасят повече от 30 хиляди лева през граница, ако имате задължения към хазната Министър-председателят Бойко Борисов ще е на работно посещение в Република Хърватия на 20 и 21 ноември Дават по 40 лева коледни добавки на най-бедните пенсионери Премиерът Борисов присъства на откриването на завод за санитарна арматура в Севлиево

 

България и Норвегия трябва да засилят стокообмена си и да развиват повече общи проекти. Около тази теза се обединиха вицепремиерът Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Кралство Норвегия Ине Сьорайде.

 

Това е първото посещение на норвежки външен министър в България от 15 години насам. В рамките на срещата Захариева е изтъкнала изключителния принос на Осло в различни сфери, финансирани по норвежката програма. Един от успешните проекти е кризисният център на Министерството на външните работи.

 

Стокообменът между двете държави се увеличава всяка година, но е далеч от възможностите на двете държави, каза още Захариева.

 

От своя страна Ине Сьорайде също потвърди, че има възможност за развитие в областта на търговията и високите технологии.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 21.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.63 BGN