.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.09.2019 13:30

Коментари 0 / Видяна 198

ЧЕЗ пожела успешна нова учебна година

Още по темата: ЧЕЗ Разпределение подготви мрежата за зимния сезон Изкопни дейности на строителна фирма са причината за спирането на тока в столичния кв.Люлин 26 ученика от дуална форма на обучение започват работа в ЧЕЗ ЕСО изключва електрозахранването в Правец и Ботевград ЧЕЗ разпределение установи рекордна кражба на ток в Плевен Несъобразени изкопни дейности оставиха 3000 клиенти на ЧЕЗ Разпределение в София без електрозахранване 348 обучения се проведоха в Техническия учебен център на ЧЕЗ разпределение България ЕСО изключва електрозахранването в Правец и Ботевград Фолклорни шевици украсиха улични касети на ЧЕЗ Разпределение в столицата България е спестила ток в размер на 6 167,1 гигаватчаса

 

Компанията развива дългогодишно партньорство с образователните институции

„Желаем на учителите, учениците и техните родители успешна и ползвотворна нова учебна година“, се казва в съобщение, изпратено от ЧЕЗ до партньорските училища.

 

Каузата образование е неразделна част от партньорството  между ЧЕЗ и обществото. Компанията активно сътрудничи с професионалните гимназии и техническите висши учебни заведения в Западна България. Тя е една от първите фирми, които подкрепиха дуалното обучение по електротехника, участвайки в рамките на проекта ДОМИНО в паралелки в София, Плевен и Перник. Заради условията, които създава за насърчаване на младите специалисти ЧЕЗ получи награда от ДОМИНО за фирма с най-добри социални придобивки за учениците в дуална форма на обучение.

 

Друга успешна инициатива, чрез която дружеството подкрепя професионалното образование, е ежегодният конкурс „Стани стипендиант на ЧЕЗ“. Предстои тази година да стартира осмото му издание.

 

В изпълнение на стратегията си за подкрепа на професионалното обучение ЧЕЗ Разпределение построи уникален за Западна България Технически учебен център. Той разполага с лиценз от Министерство на образованието и науката и в него  ученици, студенти и специалисти редовно могат да проверят уменията си за работа по съоръжения от електроразпределителната мрежа и да повишат своята квалификация.

 

В навечерието на първия учебен ден ЧЕЗ Разпределение извърши обходи и профилактика на електроразпределителните съоръжения, собственост на дружеството, които се намират около училищата и детските градини на обслужваната територия в Западна България. Съоръженията са приведени в отлично техническо състояние. Профилактиката е необходима и за да се минимизира риска от смущения на учебния процес заради евентуални прекъсвания на електрозахранването.

          

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN