.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2019 11:30

Коментари 0 / Видяна 398

Симитли с 5 тона и половина по-чист

Още по темата: Митрополит Серафим прави първа копка на параклис на свято място край симитлийско село Прегледи за остеопороза в Симитли Симитли с 5 тона и половина по-чист На Кръстовден край Ракитна Изследват костите с нов ултразвуков апарат в Симитли Как в Симитли отбелязаха празника на града Симитли отбелязва своя празник с голям концерт на площада Симитли празнува на площада Музей „Симитлия - Древната земя на кукерите" беше открит в Симитли 50 години от обявяването на Симитли за град

 

За девета поредна година Община Симитли се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”.

Чистим, не защото днес трябва, а защото имаме самосъзнание, че природата трябва да се опазва. Природата, на която всички се радваме.

 

Стартът на акцията бе даден рано тази сутрин. Около 200 доброволци, общинари и жители на Симитли запретнаха ръкави и започнаха голямото чистене на определените по график места. Много от гражданите се включиха в кампанията като грабнаха метлите и излязоха пред домовете си.

 

Лесопарк „Симитли“, социалните домове и детските градини, паркът в село Крупник бяха почистени, почистваме навсякъде, всяко едно село, всяко едно кътче на Симитли.

 

Радостната новина е, че за чистене има малко. Сравнение с минали години, по-малко са отпадъците, които се събраха – около 5 тона и половина. И това е, защото чистим всеки ден.

 

Нека продължим да чистим всеки ден! Нека пазим своето! Нека Симитли и България бъдат чисти и красиви!

E79 News
Тагове:

Коментари: