.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2019 11:30

Коментари 0 / Видяна 616

Симитли с 5 тона и половина по-чист

Още по темата: Отриха Център за информация и услуги в Симитли Мечка пребори кмета на Симитли Ескалира положението на фестивала „Симитлия – Древната земя на кукерите“ Програма на групите за втори фестивален ден в голямото събитие - „Симитлия – Древната земя на кукерите“ Започна фестивалът "Симитлия - Древната земя на кукерите" Тази събота и неделя: Симитли става столица на кукерите Умъртвиха две животни в с.Горно Осеново Над 50 групи отвсякъде ще стъпят на Древната кукерска земя – Симитли тази събота и неделя Стилян Петров е късметлията в с.Крупник Методи Бачев за побоя в Симитли: Кметът крещеше: “Ще те убия!“

 

За девета поредна година Община Симитли се включи в кампанията „Да изчистим България заедно”.

Чистим, не защото днес трябва, а защото имаме самосъзнание, че природата трябва да се опазва. Природата, на която всички се радваме.

 

Стартът на акцията бе даден рано тази сутрин. Около 200 доброволци, общинари и жители на Симитли запретнаха ръкави и започнаха голямото чистене на определените по график места. Много от гражданите се включиха в кампанията като грабнаха метлите и излязоха пред домовете си.

 

Лесопарк „Симитли“, социалните домове и детските градини, паркът в село Крупник бяха почистени, почистваме навсякъде, всяко едно село, всяко едно кътче на Симитли.

 

Радостната новина е, че за чистене има малко. Сравнение с минали години, по-малко са отпадъците, които се събраха – около 5 тона и половина. И това е, защото чистим всеки ден.

 

Нека продължим да чистим всеки ден! Нека пазим своето! Нека Симитли и България бъдат чисти и красиви!

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.55 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.60 BGN