.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2019 10:57

Коментари 0 / Видяна 392

Традиционен есенен панаир ще се проведе в Община Гоце Делчев

Още по темата: Шестима задържани при полицейска акция за наркотици в Гоце Делчев Задържаха мъж за кражба на телефон, откраднаха портфейл в Гоце Делчев Задържаха 32-годишен за притежание на канабис Задържаха 32-годишен за притежание на канабис Д-р Владислав Улевинов става постоянен шеф на болницата в Гоце Делчев Традиционен есенен панаир ще се проведе в Община Гоце Делчев Прокуратурата привлече като обвиняеми двама чужди граждани за контрабанда на хероин за 1 288 300 лв ЮЗДП: Загиналият мъж край Брезница е добивал дърва с редовно позволително за сеч Откраднаха 20 000 лв и злато от автомобил в Гоце Делчев Отсечено дърво уби мъж край Гоце Делчев

 

Традиционен есенен панаир ще се проведе в Община Гоце Делчев от 16 до 23 септември. Събитието ще се провежда в района на бившата казарма.  Програмата, подготвена от организаторите включва много и най-разнообразни събития.

 

Началото ще бъде поставено на 16 септември с „Цирк на сцена” в компанията на много екзотични животни и Оркестър „Европа“ с ръководител Георги Георгиев и солист Марио Караилиев. Събитията продължават на 17 септември с Оркестър  „Фолк Мания“ със специалното участие на фолк-певицата Андреа. На следващия ден гост на есенния панаир ще бъде Оркестър „Щуро маке“ със специалното участие на Николай Учкунов. На 19 септември предстои участие на Оркестър „Уникат“ и Оркестър „Ивелия“ със специалното участие на сръбската звезда DRAGAN KOJIC-КЕБА. На 20 септември в Гоце Делчев ще бъде оркестърът на Панчо Иванов и Десита.

 

На следващия ден участие в програмата ще имат Оркестър „Импулси“ и фолк-певеца Константин, а на 22 септември предстои участие на Оркестър „Неврокоп“ и специалното участие на Диона.

 

В последния ден – 23 септември в Гоце Делчев ще бъдат Оркестрите  „Боги Бенд“ и „Галакси“. Във всичките дни програмата започва от 19.30 часа. На панаира ще има забавни игри, люлки, стрелбища и други забавления.

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN