.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2019 10:57

Коментари 0 / Видяна 770

Традиционен есенен панаир ще се проведе в Община Гоце Делчев

Още по темата: Пръскат срещу кърлежи в Гоце Делчев Мъж от Гоцеделчевско „подари“ 32 бона на мним банков инспектор Гоце Делчев се преклони пред паметта на патрона на градa Синята зона в Гоце Делчев започва да работи ОБС-Гоце Делчев освободи от длъжност управителя на МБАЛ “Ив Скендеров” д-р Улевинов Днес сменят шефа на МБАЛ в Гоце Делчев На 8 април Общинският съвет в Гоце Делчев ще заседава извънредно Изявление на кмета на община Гоце Делчев във връзка с МБАЛ „Иван Скендеров“ ДГС-Гоце Делчев с нов шеф от днес Първият щъркел донесе пролетта в село Абланица

 

Традиционен есенен панаир ще се проведе в Община Гоце Делчев от 16 до 23 септември. Събитието ще се провежда в района на бившата казарма.  Програмата, подготвена от организаторите включва много и най-разнообразни събития.

 

Началото ще бъде поставено на 16 септември с „Цирк на сцена” в компанията на много екзотични животни и Оркестър „Европа“ с ръководител Георги Георгиев и солист Марио Караилиев. Събитията продължават на 17 септември с Оркестър  „Фолк Мания“ със специалното участие на фолк-певицата Андреа. На следващия ден гост на есенния панаир ще бъде Оркестър „Щуро маке“ със специалното участие на Николай Учкунов. На 19 септември предстои участие на Оркестър „Уникат“ и Оркестър „Ивелия“ със специалното участие на сръбската звезда DRAGAN KOJIC-КЕБА. На 20 септември в Гоце Делчев ще бъде оркестърът на Панчо Иванов и Десита.

 

На следващия ден участие в програмата ще имат Оркестър „Импулси“ и фолк-певеца Константин, а на 22 септември предстои участие на Оркестър „Неврокоп“ и специалното участие на Диона.

 

В последния ден – 23 септември в Гоце Делчев ще бъдат Оркестрите  „Боги Бенд“ и „Галакси“. Във всичките дни програмата започва от 19.30 часа. На панаира ще има забавни игри, люлки, стрелбища и други забавления.

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN