.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.09.2019 17:56

Коментари 2 / Видяна 1488

Радослав Тасков оглавява Коалиция „ЕНП СДС БДО“

Още по темата: Днес се доставят бюлетините в областните градове Васил Чолаков: С опита и знанията си мога да съм полезен на образованието в Благоевград! Как да гласувате на местния вот, ако личната ви карта е изгубена, открадната или повредена? ДАНС влезе в община Кочериново, проверяват адресните регистрации преди изборите Д-р Владимир Таковски: „Борбата на идеологии в Общински съвет отстъпи място на борбата за блокове, улици и поръчки. Дано избирателят да отсее качествените кандидати, които наистина заслужават подкрепата му!“ По-високо възнаграждение за членовете на секционните комисии на местния вот Какво да правите при сгрешена бюлетина Извозват изборните книжа за местния вот към населените места в страната Новите лица в политиката! Венцислав Калайджиев: „Подготвен съм да работя за Благоевград!“ Разцепление в Коалиция „Демократична България – Обединение” -Благоевград малко преди изборния ден

 

Големия християнски празник Кръстовден избра председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков, за да регистрира Коалиция, с която  да предложи  кандидати за общински съветници за изборите на 27 октомври. В местния вот Тасков ще участва с политическо обединение между Единна народна партия, Съюз на демократичните сили и Българска демократична общност. За да регистрират Коалиция „ЕНП СДС БДО“ този следобед в ОИК – Благоевград дойдоха Радослав Тасков – представляващ ЕНП и Давид Сукалински – председател на СДС – Благоевград.

 

„Заедно с партньорите от СДС се готвим усилено за предстоящите местни избори в края на октомври. Намеренията ни са да предложим на избирателите една изключително силна листа, съставена от личности, познати на целия град и дали много за него. Сигурен съм, че Коалиция „ЕНП СДС БДО“ ще бъде припозната от жителите на община Благоевград и в нейно лице те ще намерят хората, които да ги представляват в местната власт и да защитават техните интереси“. Това каза след регистрацията на коалицията настоящият председател на ОбС – Благоевград Радослав Тасков.

 

„Очаквам подкрепа за Коалиция „ЕНП СДС БДО“ от хората с дясно мислене – младите, които искат градът ни да върви напред и със своят хъс и непримиримост работят за това. Разчитам и на старите демократи, които преди години показаха правилния път, по който да тръгнат и градът, и държавата ни. Листата ни е съставена от хора, успели в различни области. Хора, които са работили, градили и постигали успехи, доказвайки, че могат. За това и ги избрахме – защото знаем, че те могат да дадат още много за доброто бъдеще на нашия Благоевград“. Това коментира председателят на СДС – Благоевград Давид Сукалински. Освен съветник в настоящия общински съвет, Сукалински е преподавател в ЮЗУ „Неофит Рилски“, доктор по наказателно-процесуално право.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Тони, 14.09.2019 19:55

Браво. Най после нещо смислено. Радвам се че демократите са заедно

стеф, 14.09.2019 18:24

Успех!

1
 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN