.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.09.2019 15:00

Коментари 0 / Видяна 456

Ефективни наказания за подсъдими, склонявали жени към проституция

Още по темата: ЦИК разреши арести на кандидат-кметове в Несебър и Свети Влас КПКОНПИ запорира имущество на Миню Стайков за 134 млн. лева Благоевградчанин на съд за тормоз над жена си Отложиха делото за конфискация на имуществото на братя Галеви Полфрийман: Няма да бягам от България Осъдиха бизнесмен от Благоевград за укриване на данъци в особено големи размери Николай Банев остава в ареста Освободиха мигрантите, изнасилили непълнолетна в София Български гражданин, возил змии, гущери и крокодил, е задържан в Турция 4 години затвор за благоевградчанин блудствал с малолетна

 


Районна прокуратура-Благоевград е постигнала споразумение със защитата на подсъдимите, обвинени за набиране, траспротиране и приемане на отделни лица с цел използване за развратни действия, съобщиха от Апелативна прокуратура-София.

 

Съдът задържа собственика на еротичен клуб в Слънчев бряг, склонявал момичета да проституират

 

През април 2017 г. единият от подсъдимият, е приел в жилища в Кочериново жена от с цел да бъде използвана за развратни действия, независимо от съгласието й. Той мотивирал, убеждавал и оказал психическо въздействие върху нея, за да я склони да се занимава с проституция, чрез обещаване и получаване на облаги.

 

Освен това, я е транспортирал с таксиметрови автомобили до хотелите в Благоевград - „Ринг“, „Рио“ и „Ертанком“, с цел предлагане и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

 

„Танцьорки“ работят като проститутки в Слънчев бряг

 

В началото на 2019 г., двамата подсъдими, в съучастие, набрали и настанили в жилище в Благоевград две жени с цел проституция. Едно от тях било момиче, ненавършило 18 годишна възраст.

 

На другата пълнолетна, е бил нанесен побой и отправени заплахи, за да бъде склонена да извършва развратни действия. Късно вечерта на 12 април, единият от подсъдимите, е транспортирал отделно лице в Благоевград до хотелска стая в града, с цел да бъдат получени пари от предоставени сексуални услуги.

 

 

Мъжете са се признали за виновни. Наложените им наказания са съответно на единия - две години „лишаване от свобода“ с „общ“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 30 000 лева и четири години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване на другия, който извършил престъпленията при условията на опасен рецидив.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN