.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.09.2019 13:35

Коментари 0 / Видяна 462

Община Благоевград се включи активно в кампанията „Да изчистим България заедно“

Още по темата: Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни Кметът Томов свиква спешно кризисния щаб Христо Михалков е новият началник-отдел "Социална политика"

 

Представители на общинска администрация подкрепиха активно кампанията „Да изчистим България заедно“, организирана от БТВ.

 

В инициативата се включиха и заместник-кметовете инж. Емилия Тунева и Иво Николов.

 

Бяха сформирани няколко групи, които обхванаха различни места на града. Кампанията бе подкрепена и от стотици доброволци,ученици и студенти.

 

Сред местата, на които се събираха отпадъци бяха парк „Бачиново“, „Ловен дом“ и коритото река Благоевградска Бистрица.

 

Служители на общинска администрация се организираха и почистиха графити на и около паметника на подпоручик Александър Иванов, загинал в Междусъюзническата война на 16 юли 1913 г.

 

Друга част пребоядисаха парапет, в близост до пазара в Благоевград.

 

Кампанията има за цел да даде добър пример на хората в България.

Бяха осигурени чували и ръкавици за улеснение на жителите.

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: