.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.09.2019 13:28

Коментари 0 / Видяна 540

Банскалии освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски пространства

Още по темата: Обстановката на територията на община Банско е спокойна Син и брат на свещеници, извади кръста в Банско Висока опасност от лавини край Банско Туристи подновяват резервациите си за Банско Министърът на туризма ще посети Банско Общинското ръководство в Банско с призив към гражданите за кръводаряване Откриват ски сезона в Банско, ето кои писти ще работят Започва ски сезонът в Банско Банско се готви за активен зимен сезон Собственици на хотели и ресторанти в Банско все още не са получили финансова помощ за август

              

  Кметът Георги Икономов и служителите на администрацията и културните и образователни институции в курортния град дадоха старт на инициативата

 

                5 чешми и 15 пешеходни пътеки вече са с нов облик  

 

Служителите на общинската администрация в Банско, на училищата, читалището и музеите в града, се включиха днес в акцията за освежаване на градските пространства.

 

“Над 200 човека работихме на различните локации. Чешмите бяха акцентът ни тази година, като успяхме да почистим 5, които имаха нужда. Боядисахме 15 пешеходни пътеки. Количеството отпадъци, събрано в рамките на акцията, е значително по-малко от това през предходните години. Усилията ни в посока на ежедневното поддържане на чистотата в града могат да бъдат измерени точно в ден като този.", допълва Икономов.

 

Граждани, които имат желание да се включат в националната кампания на bTV “Да изчистим България заедно” утре, 14 септември вече са получили материали. Точки на активност са регистрирани, както в градския парк в  Банско, така и в Добринище. 

E79 News
Тагове:

Коментари: