.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.09.2019 13:28

Коментари 0 / Видяна 336

Банскалии освежиха чешми, пешеходни пътеки и почистиха градски пространства

Още по темата: Секретарят на община Банско Вл. Кушлев напусна работното си място Остър дефицит на кадри в навечерието на зимния сезон в Банско Осем медала за Таекуондо клуб Първо редовно заседание на ОбС - Банско Определени са кметските наместници в Община Банско Банско очаква подкрепа от държавата за организирането на най-голямото спортно събитие в страната през 2020 Два златни и два бронзови медала за Таекуондо Хоук - Банско на „Оупън Перник” 2019 Банско събра най-красивите дами на планетата Мениджър за един ден в ПГЕЕ - Банско На 9 ноември за седми пореден път се проведе състезанието „Аз пиша грамотно”

              

  Кметът Георги Икономов и служителите на администрацията и културните и образователни институции в курортния град дадоха старт на инициативата

 

                5 чешми и 15 пешеходни пътеки вече са с нов облик  

 

Служителите на общинската администрация в Банско, на училищата, читалището и музеите в града, се включиха днес в акцията за освежаване на градските пространства.

 

“Над 200 човека работихме на различните локации. Чешмите бяха акцентът ни тази година, като успяхме да почистим 5, които имаха нужда. Боядисахме 15 пешеходни пътеки. Количеството отпадъци, събрано в рамките на акцията, е значително по-малко от това през предходните години. Усилията ни в посока на ежедневното поддържане на чистотата в града могат да бъдат измерени точно в ден като този.", допълва Икономов.

 

Граждани, които имат желание да се включат в националната кампания на bTV “Да изчистим България заедно” утре, 14 септември вече са получили материали. Точки на активност са регистрирани, както в градския парк в  Банско, така и в Добринище. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.29 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN