.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.09.2019 11:25

Коментари 0 / Видяна 288

Сърцето на парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството

Още по темата: Издъхна известният хирург от Сандански Темелко Шингаров Мъж падна във водите на река Санданска Бистрица, извадиха го изпочупен Сандански отбелязва 107 години от освобождението си с тържествена програма Рязаха автомобилни гуми в Сандански Вълци тормозят цяло село, местните се страхуват за живота си Есенно творчество навън обедини децата от Община Сандански Започва подготовката на културната програма на Община Сандански за календарната 2020 година Младши инспектор Ст. Манолев напусна системата на МВР - Сандански Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански Нова линейка от най-висок клас ще реагира на спешни сигнали в Община Сандански

Не спектакъл или концерт, а истинска приказка под открито небе събра десетки санданчани в парк „Свети Врач“. Събитието бе арт-спектакълът „Топлината на изкуството“.

 

Младата и талантлива Веселина Дебренлиева успя да претвори един свой сън в реалност.

 

Под светлините в короните на вековните чинари, седнали на тревата в парка, успяхме да се насладим на изкуството – такова, каквото е – без сценични тоалети, грим и суета.

 

Уникалното преживяване, в съприкосновение с природата, достави истинско удоволствие с музиката и стиховете, на фона на картините на младия талант – Наталия Стоянова.

 

Изпълненията на  Веселина Дебренлиева, Томислава Тушинова и Христиан Ненов, остави всички без дъх, а удоволствието да чуеш българска поезия, поднесена от актьора Иван Павлов, бе завладяващо.

 

Приказката „Топлината на изкуството“, сътворена с ентусиазма и желанието на младите и с подкрепата на Община Сандански, украсено с любовта на „Just Married Studio“ бе доказателство, че когато правиш нещо с пламък, то се превръща в огън, който предаваш на всички около теб!

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN