.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.09.2019 09:59

Коментари 0 / Видяна 390

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград

Още по темата: От 4 до 6 лв. е килото на кестените в Благоевград (Снимки) Заради ремонт на ВиК - Затвориха за движение участък от еднопосочната улица "Цар Симеон" в Благоевград Регионалната библиотека в Благоевград обогатява фонда си със стотици нови книги Възрастен мъж припадна на центъра в Благоевград Адвокат Теодор Тошев празнува рожден ден 21-годишен младеж е пострадал при инцидент с електрическа тротинетка в Благоевград Ремонтни дейности се извършват по улица „Славянска“ в Благоевград Издирват 570 000 длъжници, най-много са в Благоевград Драматичен театър „Никола Вапцаров” с амбициозен проект за стогодишния си юбилей Около 1 лев за килограм грозде на пазара в Благоевград

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград.

 

Паркирането по нея е забранено, а нарушителите ще бъдат отстранявани принудително. Дейностите са заложени в Капиталовата програма на Община Благоевград за 2019 година. Преди това е ремонтирана и част от канализационната мрежа.

 

В момента се изграждат и тротоарни площи в района. След приключване на ремонтните работи ще бъде решен дългогодишен проблем за живеещите в района, тъй като улицата до момента бе на земна основа.

 

Към този час трафикът по основните пътни артерии е нормално натоварен.

 

Няма данни за образували се сериозни задръствания. На места по булевардите „Св. св. Кирил и Методий“, „Васил Левски“ и „Св. Димитър Солунски“ се образуват колони от автомобили.

 

Няма регистрирани тежки пътни инциденти. Градския транспорт се движи по разписание.

E79 News; Снимки: Агенция Фокус
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN