.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.09.2019 09:59

Коментари 0 / Видяна 550

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград

Още по темата: НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград Поискаха оставката на зам.-кмета по култура в Община Благоевград Благоевградската общественост почете 144 години от смъртта на Георги Измирлиев - Македончето Калъмбов продава хотел за баснословна сума Безвремието, което убива Благоевград Призовават кмета на Благоевград към действия Областният управител Бисер Михайлов свика спешно кризисния щаб за Коронавируса! На училище по време на пандемия Ударна дезинфекция на учебни заведения в Благоевград срещу COVID-19

Продължава цялостно асфалтиране на улица „Брод“ в Благоевград.

 

Паркирането по нея е забранено, а нарушителите ще бъдат отстранявани принудително. Дейностите са заложени в Капиталовата програма на Община Благоевград за 2019 година. Преди това е ремонтирана и част от канализационната мрежа.

 

В момента се изграждат и тротоарни площи в района. След приключване на ремонтните работи ще бъде решен дългогодишен проблем за живеещите в района, тъй като улицата до момента бе на земна основа.

 

Към този час трафикът по основните пътни артерии е нормално натоварен.

 

Няма данни за образували се сериозни задръствания. На места по булевардите „Св. св. Кирил и Методий“, „Васил Левски“ и „Св. Димитър Солунски“ се образуват колони от автомобили.

 

Няма регистрирани тежки пътни инциденти. Градския транспорт се движи по разписание.

E79 News; Снимки: Агенция Фокус
Тагове:

Коментари: