.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.09.2019 15:26

Коментари 0 / Видяна 680

На Кръстовден: Пътни полицаи подпомагат трафика към местността “Кръстова гора”

Още по темата: 12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“ Ремонт затваря едната лента на тунел „Траянови врата” Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика Спокоен трафик на ГКПП „Кулата“ Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата" Променят закона: Пазарим се с КАТ за намаляване на глобата Тир се обърна на магистрала "Тракия", затвориха движението КАТ започва полицейска операция на територията на цялата страна Половин час отнема преминаването през “Кулата” за Гърция тази сутрин Колона от автомобили на Кулата, гърците правят тестове на място

 

По повод честване на християнския празник Кръстовден се очаква голям пътникопоток към манастирския комплекс “Кръстова гора - Св. Троица” на територията на Община Лъки, съобщиха от полицията.

 

 

В тази връзка от днес до неделя, са възможни значителни затруднения на движението на моторни превозни средства в района.

 

От страна на ОД на МВР-Пловдив, са предприети необходимите мерки за осигуряване на обществения ред и недопускане на пътни произшествия и инциденти по време на празничните дни.

 

 

Призовават са водачите на автомобили да бъдат търпеливи и да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители, за да се избягват необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN