.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.09.2019 23:38

Коментари 0 / Видяна 1542

Край на спекулациите: Атанас Камбитов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград

Още по темата: Започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК-Благоевград Няма информация за тежки нарушения в изборния процес Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански Равносметката от вота - 95 досъдебни производства, отчете МВР-шефът Кмет спечели 14-ти пореден мандат В Копривлен гласували с химикал със симпатично мастило ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот ЦИК обяви избирателната активност на втори тур Становище във връзка с изявление в СМО на г-н Андон Тодоров Кандидат за общински съветник в Благоевград оспори в Административен съд – Благоевград резултата от изборите за общински съветници в община Благоевград

 

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди тази вечер кандидат-кметовете на всички областни градове.

 

За Благоевград, официално кандидатът на ГЕРБ за трети мандат ще бъде д-р Атанас Камбитов.

 

Д-р Камбитов събра най-много номинации на проведеното събрание на градската структура на ПП ГЕРБ, преди  месец и се класира на първо място по броя на гласувалите за него, изпреварвайки двама от съпартийците си, номинирани като кандидат-кметове - Илиян Георгиев и Йордан Андонов.

 

След два изключително успешни мандата като кмет на областния център, д-р Камбитов получи заслужено одобрение от  ръководството на партията си. Освен кандидат за кмет,  той ще бъде и водач на партийната листа в предстоящите избори.

С признанието, което получи д-р Камбитов от ИК на ГЕРБ се слага и край на спекулациите циркулиращи от наколко месеца в медийното пространство.

 

Ето и кандидатите за някои от другите населени места:

Бургас – Димитър Николов

Варна – Иван Портних

1Кюстендил – Петър Паунов

Перник-Вяра Церовска

 Пловдив- Здравко Димитров

Плевен – Мирослав Петров

Русе – Диана Иванова

София- Йорданка Фандъкова

Стара Загора- Живко Тодоров

 

На тазвечерното си заседание изпълнителната комисия на ГЕРБ реши, че ще финансира предизборната си кампания със средства от партийната субсидия.Това означава, че няма да се приемат дарения, доброволни вноски от членове или лични средства на кандидатите за кметове или общински съветници.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари: