.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.09.2019 17:03

Коментари 0 / Видяна 278

До днес бе срокът в ЦИК за регистрация за местните избори през октомври

Още по темата: Как да гласувате на местния вот, ако личната ви карта е изгубена, открадната или повредена? ДАНС влезе в община Кочериново, проверяват адресните регистрации преди изборите Д-р Владимир Таковски: „Борбата на идеологии в Общински съвет отстъпи място на борбата за блокове, улици и поръчки. Дано избирателят да отсее качествените кандидати, които наистина заслужават подкрепата му!“ По-високо възнаграждение за членовете на секционните комисии на местния вот Какво да правите при сгрешена бюлетина Извозват изборните книжа за местния вот към населените места в страната Новите лица в политиката! Венцислав Калайджиев: „Подготвен съм да работя за Благоевград!“ Разцепление в Коалиция „Демократична България – Обединение” -Благоевград малко преди изборния ден Бюлетините за изборния ден пристигнаха в Благоевград (Снимки) Проблемът с паркирането в кв. „Запад“ на дневен ред за Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО)

 

До 17:00 часа днес партиите и коалициите, които искат да участват в изборите за местна власт, трябва да са направили своите регистрации и внесли необходимите подписи  в Централната избирателна комисия.

 

Пак до днес, 11 септември кметовете на общини определят местата за обявяване на избирателните списъци и уведомява за това ОИК.

 

От своя страна Общинските избирателни комисии  до днес, с решение трябва да  са определили броя на мандатите на общинските съветници за съответната община.

 

До 16.09.2019г. ОИК трябва регистрира партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети за участие в изборите за общински съветници и кметове.

Към момента са назначени  всички 265 общински избирателни комисии.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN