.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.09.2019 17:38

Коментари 0 / Видяна 382

НФСБ внесе документи за регистрация в ЦИК за местните избори

Още по темата: ДАНС влезе в община Кочериново, проверяват адресните регистрации преди изборите Д-р Владимир Таковски: „Борбата на идеологии в Общински съвет отстъпи място на борбата за блокове, улици и поръчки. Дано избирателят да отсее качествените кандидати, които наистина заслужават подкрепата му!“ По-високо възнаграждение за членовете на секционните комисии на местния вот Какво да правите при сгрешена бюлетина Извозват изборните книжа за местния вот към населените места в страната Новите лица в политиката! Венцислав Калайджиев: „Подготвен съм да работя за Благоевград!“ Разцепление в Коалиция „Демократична България – Обединение” -Благоевград малко преди изборния ден Бюлетините за изборния ден пристигнаха в Благоевград (Снимки) Проблемът с паркирането в кв. „Запад“ на дневен ред за Местна коалиция ЕНП (ЕНП-СДС-БДО) Д-р Владимир Таковски беше отличен като „Лекар на годината“ от Българския лекарски съюз

НФСБ внесе документи за регистрация в ЦИК за местните избори днес.

 

Патриотичната формация представи и кандидатите си за кметове в голяма част от градовете в страната.Предстои да бъдат обявени и другите номинации на партията.

 

Сред обявените кандидати е  и настоящият кмет на с.Дъбрава Росен Георгиев, който ще се кандидатира за кмет на Община Благоевград .

Кандидат за кмет на Пловдив е Славчо Атанасов- кмет на Пловдив в мандат 2007-2011, народен представител от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ в 43 и 44 Народно събрание.

 

Йордан Апостолов  е кандидат за кмет на Добрич.

Той е народен  представител от НФСБ в групата на „Обединени патриоти“ в 44 Народно събрание.

 

Димитър Карбов е кандидатът на НФСБ  за кмет на Варна, бивш народен представител и общински съветник в предишни мандати.

 

Д-р Бойко Миразчийски е издигнат за  кандидат за кмет на Бургас.

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN