.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.09.2019 10:51

Коментари 0 / Видяна 342

Община Банско стартира конкурс за детско творчество

Още по темата: Дана Мицина спечели национален конкурс с есе за Вапцаров Пореден силен старт на Тодор Малчов Скиорите от Банско отново триумфираха на Пампорово Банско в готовност за Световната купа по ски Вино от три континента ще се лее в Банско Скъпи гости в кабинета на кмета на Банско Иван Кадев Общински проект в сферата на образованието С купа Пампорово – Джуниър стартира сезонът за малките алпийци Тодор Малчов с отлично представяне на Балканската купа в Сърбия Скиор увисна от лифт на Банско

 

Млади, художници, писатели и фотографи, днес, под егидата на кмета на Община Банско - Георги Икономов, и по случай предстоящия празник на града - 5-ти октомври, стартира конкурс за млади таланти.

 

„ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ - ПРЕЗ ДЕТСКИТЕ ОЧИ”, има за цел да събере вашите картини, художествени текстове и фотографии, които показват как се е променил обликът на града през вашите очи, в голяма изложба. В един от дните, на празничната седмица, във фоайето на читалището, кметът ще награди тримата най-добри от вас, само с първи места в категориите :

 

РИСУНКА – за деца от предучилищна, до 4-ти клас включително,

СТИХОТВОРЕНИЕ, РАЗКАЗ, ЕСЕ ИЛИ ПРИКАЗКА

на тема „Този град – много древен и все по-млад” – за ученици от 5-ти до 8-ми клас включително,

ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ – за ученици от 9-ти до 12-ти клас

 

Седнете до дядо си на пейката пред старата къща и го послушайте. Нека той ви разкаже история, която да превърнете в творба и която ще запазите за вашите деца. Заключете разказите за прекрасния ни град в картини, стихове и снимки, за да има какво да покажете на внуците си. Съхранете спомена и го претворете в „бъдеще”.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.55 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.60 BGN