.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.09.2019 10:51

Коментари 0 / Видяна 268

Община Банско стартира конкурс за детско творчество

Още по темата: Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим, откри новата учебна година по вероучение в Банско За "Подвигът и другите обикновени неща" в Банско Грандиозен концерт на ансамбъл "Българе", постави "удивителен" на празничната седмица в Банско Банско се „изфука” с фолкорен спектакъл от-най-високо ниво Красивите градини на Банско "Има ли смисъл да утепваме мечка" за вори път на сцената в Банско Мъж уби куче в хотел в Банско, задържаха го Съветниците в Банско искат извънредно заседание за избор на нов временно изпълняващ длъжността кмет Директори на училища от България и Северна Македония се срещнаха в Банско Започнаха строителните реконструкции на езерото в градския парк в Банско

 

Млади, художници, писатели и фотографи, днес, под егидата на кмета на Община Банско - Георги Икономов, и по случай предстоящия празник на града - 5-ти октомври, стартира конкурс за млади таланти.

 

„ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ - ПРЕЗ ДЕТСКИТЕ ОЧИ”, има за цел да събере вашите картини, художествени текстове и фотографии, които показват как се е променил обликът на града през вашите очи, в голяма изложба. В един от дните, на празничната седмица, във фоайето на читалището, кметът ще награди тримата най-добри от вас, само с първи места в категориите :

 

РИСУНКА – за деца от предучилищна, до 4-ти клас включително,

СТИХОТВОРЕНИЕ, РАЗКАЗ, ЕСЕ ИЛИ ПРИКАЗКА

на тема „Този град – много древен и все по-млад” – за ученици от 5-ти до 8-ми клас включително,

ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ – за ученици от 9-ти до 12-ти клас

 

Седнете до дядо си на пейката пред старата къща и го послушайте. Нека той ви разкаже история, която да превърнете в творба и която ще запазите за вашите деца. Заключете разказите за прекрасния ни град в картини, стихове и снимки, за да има какво да покажете на внуците си. Съхранете спомена и го претворете в „бъдеще”.

E79 News
Тагове:

Коментари: